jueves, 3 de noviembre de 2011

''Tot gran camí comença amb una petita passa'' / "Todo gran camino empieza con un pequeño paso".

Amb aquest blog no pensam conquerir el món, ni ser els mes visitats del planeta, sino que  està creat principalment per que els joves lecotrs com nosaltres, puguin llegir sobre els temes que ens interessen, que son les coses que ens passen a nosaltes, els adolescents. Podreu llegir i donar opinió sobre els textos, creats totalment per nosaltres dos. Amor, odi, drogues, amistats, festes, i totes les seves conseqüències. 
Cada mes, més o menys, anirem canviant de tema, fins a parlar sobre totes les situacions en les que ens solem trobar els adolescents. Aqui podreu expressar-vos i llegir textos que pot ser, en certa manera, us ajudin a superar un mal moment. 
Avui començam un llarg viatge, ens acompanyes ?


---------------------

Con este blog no pensamos conquistar el mundo, ni ser los más visitados del planeta, sino que está crado principalmente para que jóvenes lectores como nosotros, puedan leer sobre los temas que nos interesan, que son las cosas que nos pasan a nosotros, los adolescentes. Podréis leer y dar opinión sobre los textos, creados totalmente por nosotros dos. Amor, odio, drogas, amistades, fiestas y todas sus consecuencias.
Cada mes, más o menos, iremos cambiando de tema, hasta hablar sobre todas las situaciones en las que nos solemos encontrar los adolescentes. Aquí podréis expresaros y leer testos que puede ser que, en cierto modo, os ayuden a superar un mal momento.
Hoy empezamos un largo viaje, nos acompañas?No hay comentarios:

Publicar un comentario