sábado, 5 de noviembre de 2011

Amors Impossibles

Avui parlarem sobre un tema que segurament a afectat a la majoria de vosaltres. Perquè realment no hi ha amors, si no hi ha amors impossibles.

Ens aturam a pensar un moment. Existeixen realment els amors impossibles? O són una mescla dels que no s'han pogut fer realitat, i dels que mai s'hi faran? Són uns amors truncats per la realitat,. que s'han forjat amb somnis impossibles i s'han duit a terme amb una infinitat de possibilitats negatives que han duit a un suïcidi col·lectiu?

La meva resposta es clara. No existeixen els amors impossibles. Sinó que són amors que encare no han trobat les condicions adequades per dur-se a terme. Existeixen amors que no han anat endavant per la manca d'esforç de un dels dos participats. O amors que no s'han pogut dur a terme per falta, precisament, d'amor.

Els amors impossibles ens han fet creure la necessitat de sobreprotegir-nos amorosament per qualsevol circumstancia que pugi passar. Per si la vida ens dona sorpreses i no podem actuar en contra. Peró, es pot viure sense amor? Podem retar a la tranquil·litat mantenguent una relació amb un mateix? Pots sobreviure del teu amor?

I tu , que en penses? As tengut mai un amor impossible? Creus que verdaderament, són així com els pinten? Digues la teva

Us deix, abaix, un enllaç cap a una canço que parla de viure cada moment amb un amor viu i constant.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoy hablaremos sobre un tema que seguramente a afectado a la mayoría de vosotros. Porque realmente no hay amores, si no hay amores imposibles.

Nos paramos a pensar un momento. Existen realmente los amores imposibles? O son una mezcla de los que no se han podido hacer realidad, y de los que nunca se harán? Son unos amores truncados por la realidad,. que se han forjado con sueños imposibles y se han llevado a término con una infinidad de posibilidades negativos que han llevado a un suicidio colectivo?

Mi respuesta se clara. No existen los amores imposibles. Sino que son amores que encaro no han encontrado las condiciones adecuadas para llevarse a cabo. Existen amores que no han ido adelante por la carencia de esfuerzo de uno de los dos participados. O amores que no se han podido llevar a cabo por falta, precisamente, de amor.

Los amores imposibles nos han hecho créeme la necesidad de sobreprotegernos amorosamente por cualquier circunstancia que pueda pasar. Por si la vida nos mujer sorprendidas y no podemos actuar en contra. Pero, se puede vivir sin amor? Podemos retar a la tranquilidad manteniendo una relación con un mismo? Puedes sobrevivir de tu amor?Y tú , que piensas? As tenido nunca un amor imposible? Cruces que verdaderamente, son así como los pintan?
Di la tuya


Carles Lopez.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.youtube.com/watch?v=ON6nlI8TfZ0

No hay comentarios:

Publicar un comentario