sábado, 12 de noviembre de 2011

Amors de Cine

Parlant d'aquest situació tan benèvola, que ens fa sentir tantes emocions a l'hora, no podríem prosseguir sense aturar-nos a una dels amors més intensos, per alhora més curts. Els amors de pel:lícula. Qui no ha somiat mai ficar-se dintre de la pell d'un actor o una actriu més valorades de Hollywood, mentres en Brad Pitt  t'encarona  amb els seus braços o l'Angelina Jolie et demostra amb els seus llavis que pots viatjar  més enllà de les estrelles?
A continuació repasserem un quants dels amors del cinema que més ens han fet somiar.

JACK DAWSON & ROSE DEWITT BUKATER
(TITÀNIC)
 Segurament una de les parelles mes famoses del panorama cinematogràfic. Si tots vam plorar amb la tragèdia del Titanic, el plus d'aquest intens i passional romanc ens va possar a tots els pels de punta.

Si tu saltas yo salto ¿Recuerdas? No me alejaré de tu vida sin saber que estarás bien...Es todo cuanto quiero. (Titanic)

DRACULA & ELISABETA
DRÁCULA (1992)

L'exemple perfecte de com l'amor pot arribar a limits cap altre sentiment pot aprofundizar. Segurament quan va estrenar.se aquest pelicula la majoria de voltros encare no havia nascut, pero es veu clarament que l'amor pot estar perfectament compaginat amb cualsevol cosa, fins i tot amb el terror.

Quiero ser lo que tu eres, ver lo que tu ves, amar lo que tu amas... Tú eres mi amor y mi vida para siempre. (Drácula)


La gran intenstitat d'aquets amors els fan optims per ser el model a seguir per a moltes persones. Perque le respiració sens talli en veure la primerra bessada d'uns amors, que ben pensat, tan sols duren menys de dues hores. T'agradaria tenir un amor de dues hores? La seva intensitat es màxima,  per la realidad ens  fa tornar a un món que mai ha estat de pelicula.


__________________________________________________________________________________



Hablando de esta situación tan benevola, que nos hace sentir tantas emociones a la hora, no podriamos proseguir sin pararnos a una de los amores más intensos, por a la vez más cortos. Los amores de pelicula. Quien no ha soñado nunca meterse dentro de la piel de un actor o una actriz más valoradas de Holliwood, mientras Brad Pitt te coje con sus brazos o Angelina Jolie te demuestra con sus labios que puedes viajar más allá de las estrellas?

A continuación repaseremos un cuántos de los amores del cine que más nos han hecho soñar.


JACK DAWSON & ROSE DEWITT BUKATER
(*TITANIC)


Seguramente una de las parejas mas famosas del panorma cinematográfico. Si todos vamos llorar con la tràgedia del Titanic, el plus de este intenso y passional permanezco nos va possar a todos los por los de punta.

Si tú saltas yo salto ¿Recuerdas? No me alejaré de tú vida sin saber que estarás bien...Se todo cuanto quiero. (Titanic)



DRACULA & ELISABETA
(DRÁCULA (1992))


El ejemplo perfecto de como el amor puede llegar a limites cabe otro sentimiento puede aprofundizar. Seguramente cuando va estrenar.se este pelicula la mayoría de vosotros encaro no había nacido, pero se ve claramente que el amor puede estar perfectamente compaginado con qualquier cosa, incluso con el terror.

Quiero ser lo que tú eres, ver lo que tú ves, amar lo que tú amas... Tú eres mí amor y mí vida para siempre. (Drácula)



Carles López.

No hay comentarios:

Publicar un comentario